Незаборавни занимливости

Филмски митови што засекогаш ќе ви го променат мислењето за филмовите

Случајно налетав на овие интересни илустрации за филмските митови и вистината зад нив и со оглед на тоа што се едноставно неверојатни, решив да ги споделам и со вас. Сте знаеле ли дека за да „успиете“ некого со хлороформ ви се потребни околу 5 минути и дека ефектите не траат толку долго колку што ни изгледа на филмовите? Не знаевте? Ни јас! Тоа е само една од оние нешта што сме навикнати постојано да ги гледаме на филмското платно, па затоа и сме мислеле дека се вистинити. Погледнете ги и останатите илустрации и подгответе се да бидете вчудовидени!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s