Твитер

Твитер портфолио: Раскажувачката @MsStorytElla

Ме бараше, нели? И не ме најде. А ти реков убаво. Поткрени ја седмата ѕвезда од небото и ѕирни во третата галаксија. На работ на времето сум.

Твитер портфолио: Раскажувачката @MsStorytElla

Daydream. Wanderlust. Sport bets. British accent. Geek-ish.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s