Во светот на филмовите и сериите

Дами и господа, ви го претставувам официјалниот епски трејлер за Heroes v Aliens: The Dominators

dami-i-gospoda-vi-go-pretstavuvam-oficijalniot-epski-trejler-za-heroes-v-aliens-the-dominators

Откако чув за овој crossover, знаев дека ќе биде одличен! Како може да се спојат ликовите од Supergirl, The Flash, Arrow и DC’s Legends of Tomorrow и тоа да биде нешто помалку од епско? Ве оставам да уживате во овој динамичен трејлер за 4-те споени епизоди што почнуваат на 28-ми ноември (по наше време, би дошло веќе 29-ти, рано наутро) и да почнете да возбудено да одбројувате…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s