Незаборавни занимливости

Симпсонови предвидувања и изуми што се оствариле во реалноста

simpsonovi-predviduvanja-i-izumi-shto-se-ostvarile-vo-realnosta

Најомиленото семејство ширум светот, со жолта кожа и 4 прсти, има посебно место во нашите срца од првиот момент кога ги запознавме. И кога една ТВ серија трае 3 декади, многу е лесно да се претпостави дека дел од настаните низ кои тие поминуваат можат да ни се случат и нам. Дали станува збор за приказна која е пред своето време или пак, луѓето црпат идеи од неа? Погледнете ги овие две видеа каде што можеме да ги видиме Симпсоновите шеги што се оствариле во реалноста, како и изумите што прв пат се претставиле таму, а денес можат да се најдат и кај нас…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s