Астрономија

Најдобрите фотографии од планетата Земја за 2016 година, направени од астронаути во вселената

Уживајте во овие неверојатни пејзажи од планетата Земја!

Една од причините поради кои го обожавам овој период од годината се токму ваквите издвојувања на најдобрите нешта од претходните 12 месеци. Па, за добар почеток на 2017 година, во продолжение можете да ги видите најдобрите фотки од планетата Земјата, кои биле направени од вселената, од страна на астронаути и потоа објавени од НАСА. Уживајте!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s