Забава со инфографици

Фантастични ѕверови и каде навистина да ги најдете на нашата планета

Благодарение на неверојатната биолошка различност на планетата Земја, нашите реални фантастични ѕверови се можеби и поспектакуларни од оние опишани во новата приказна на Џ. К. Роулинг!

Фантастични ѕверови и каде навистина да ги најдете на нашата планета

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s