Незаборавни занимливости

4 нешта што не ви е дозволено да ги правите во вселената

4 нешта што не ви е дозволено да ги правите во вселената

Постојат многу ограничувања за астронаутите, што искрено ни најмалку не ме изненадува. Токму затоа и решив да го споделам ова видео со вас, бидејќи покрај очигледните забрани, како на пример, секс во вселена (најмногу поради ризикот од бременост, бидејќи научниците не знаат како би реагирал фетусот на недостатокот на гравитацијата) има и неколку чудни, како на пример, забрана за перење алишта. Да, тие навистина ја носат истата долна облека по неколку денови… Погледнете…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s