Незаборавни занимливости

Како хакерите ја откриваат вашата лозинка?

Како хакерите ја откриваат вашата лозинка?

Сигурно веќе знаете дека вообичаените и едноставните лозинки како на пример, 123456, воопшто не треба да се употребуваат. Но, зошто е тоа така? Причината не се крие во моментот дека хакерите можат да ја погодат вашата лозинка (искрено, ако сакаат, дефинитивно можат да го сторат тоа). Тајната е во софтверот што го користат за нејзиното разоткривање. Сакате да дознаете нешто повеќе? Ѕирнете ги следниве видеа…

Како хакерите навистина ја откриваат вашата лозинка?

Подлабоко објаснување на целиот процес

6 трикови за подобра и побезбедна лозинка

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s