Во светот на филмовите и сериите

Прв трејлер за новото продолжение на незаборавниот Deadpool!

Ако треба да издвојам два филма од Марвел, што би ги гледала и кога сум добро, и кога сум лошо расположена, тоа би биле Deadpool и Guardians of the Galaxy! Приказните се едноставно толку забавни, а истовремено и богати со содржина, што лесно можат да го исполнат сечие слободно време со позитива – без разлика како се чувствува во моментот. Да не должам, еве го урнебесниот трејлер што за кратко го опколи целиот свет!

И бидејќи погоре ги спомнав Guardians of the Galaxy, еве ги и трите досега излезени трејлери за второто продолжение на филмот во едно видео!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s