Во светот на филмовите и сериите

Изгледајте ја ТВ серијата Breaking Bad за само 2 часа

Ако сте како мене и не успеавте да издржите да ја догледате првата епизода од досада, па брзо се откажавте (не, не можам да ја пуштам од трета сезона како што сите ме советувавте!), тогаш овој филм од 2 часа ќе ви биде доволен за да ја доживеете приказната на истиот начин како и оние што редовно ја следеа. Можеби дури и ќе се инспирирате да ја гледате целосно, започнувајќи од првата и останатите здодевни епизоди, за да стигнете до оние кои наводно биле и повеќе од брилијантни. Ве оставам да уживате…

https://vimeo.com/206717304

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s