Незаборавни занимливости

Неверојатни необработувани фотографии што ѝ пркосат на реалноста

Дајте ми ги сите филтри и програми за обработка на фотографии што постојат и сигурна сум дека нема да можам да направам ни нешто приближно на овие фотографии. Едноставно постојат луѓе со остро око и неверојатна креативност кои забележуваат визуелни шеми што ние смртниците не би ги виделе дури ни да нè бодат во очи! Токму таква е и оваа галерија со фотографии, што ќе ве остави без зборови и ќе ве запраша како по ѓаволите успеале да направат ваква фотка! Уживајте!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s