Незаборавни занимливости

WiFi лозинки за сите аеродроми ширум светот

Ако сте едни од оние луѓе што често летаат или пак, патувате ретко, но едноставно сакате да си имате пристап до Интернет кога го правите тоа, тогаш гордо изјавувам дека ја пронајдов најдобрата информација за вас! Сосема случајно наидов на една опција од Google Maps каде што има пристап до сите лозинки на аеродромите ширум целиот свет. Прекрасно! Со оглед на тоа колку се израдував, иако не сум голем љубител на летање со авион, бидејќи знам какво е чувството да се чека кога летовите доцнат или авионот се пропуштил, решив да го споделам ова и со вас. Секако ќе ви биде потребен Интернет за да пристапите до самите лозинки, но тоа можете да го направите и од удобноста на вашиот дом уште пред да тргнете, за да бидете спремни кога ќе чекате на аеродром. Ве оставам да си ја разгледате оваа листа и ако патувате, да си ги запишете потребните лозинки!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s