Астрономија Инфографици

Вселенски телескопи на иднината

Инфографик што ни дава мал увид во тоа што нè чека при истражувањето на универзумот!

Ако сакате да се изгубите меѓу инфографици, тогаш ви препорачувам да кликнете тука! Што се однесува до мене, Futurism е еден од најдобрите веб-сајтови за следење на најновите новости во светот на науката, па затоа и секојдневно го посетувам и уживам во читањето на откритијата што неретко ми делуваат магично. Имајќи го тоа на ум, решив да го споделам со вас и овој инфографик што ни дава мал увид во тоа што нè чека при истражувањето на универзумот! Уживајте…

Вселенски телескопи на иднината

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s