Незаборавни занимливости

Запознајте ја Дарси Лин, новата победничка на America’s Got Talent

Уште од првата аудиција, Дарси Лин беше мојата фаворитка. Толку многу ми се допадна што воопшто не се ни трудев да ги следам останатите настапи (со исклучок на неколку на Анџелика Хејл, која беше рамо до рамо со Дарси во финалето, но сепак не успеа да ја престигне) бидејќи едноставно знаев дека таа ќе победи. Па доколку сè уште не сте имале можност да ја чуете – еве ги сите нејзини настапи по ред… Повелете и друг пат!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s