Незаборавни занимливости

Прекрасни десктоп позадини за љубителите на уметноста

Ако ме прашувате мене, десктоп позадината треба да биде нешто прекрасно и инспиративно, бидејќи секојдневно гледате во неа! Особено оние чија работа е на компјутер, како мојата. Без соодветна слика, што одговара на вашиот карактер и моменталното расположение, нема да можете ништо да сработите. Со таа цел, прошетав низ Гугл и собрав дел од најубавите уметнички дела претворени во десктоп позадини.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s