Незаборавни занимливости

Најчитаните текстови на Марсовка на Земјата за 2017 година

Помина уште една година од нашето онлајн дружење и искрено се надевам дека ќе продолжам да ви го привлекувам вниманието и во следните 365 денови. Имајќи го ова на ум, како прва објава за новата 2018 година, решив да споделам со вас што најмногу се читаше на Марсовка на Земјата во 2017 година. Ветувам дека ќе напишам уште многу вакви теми, за вашите слободни моменти да ви бидат уште поинтересни.

1. Книги од македонски писатели за добар почеток на годината

2. Другарството е ѕвезда

3. Најдобрите веб-сајтови за бесплатна едукација

4. Најдобрите книги на сите времиња, одбрани од 125 познати писатели

5. Денес започнува 29-от меѓународен саем на книгата!

6. WiFi лозинки за сите аеродроми ширум светот

7. Твитер портфолио: Една е Тетка! @TheTetka

Твитер профил: Една е Тетка! (@TheTetka)

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s