Незаборавни занимливости

7 галактички торти што изгледаат како да не се од овој свет

Бидејќи денес е роденденот на една посебна личност во мојот живот,  едноставно нема подобра тема за која можам да пишувам од галактичките торти! Па, во духот на роденденското расположение, погледнете ги најдобрите рецепти што можат да се најдат на Интернет за торти инспирирани од ѕвездениот универзум.  Баже, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН! Одбери си една од овие торти (или капкејкси и лижавчиња) како благиот дел од овогодишниот роденденски подарок… 🙂

1. Галактичка торта како огледало

2. Галактичка торта од сладолед

3. Галактички капкејкс

4. Галактички лижавчиња

5. Галактички 3Д торти со изненадување

6. Галактичка торта со соѕвездија

7. Галактичка торта на слоеви

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s