Погледнете го епскиот трејлер за втората сезона на Star Trek: Discovery

Ентерпрајз, Кристофер Пајк, Спок… зарем нештата можат да станат подобри од ова? Погледнете го епскиот прв трејлер за новата сезона на Star Trek: Discovery која за жал мораме да ја чекаме дури до 2019 година. Како ли ќе се издржи? Уживајте…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s