Гејмерско катче

Предлог видео игра: Guild Wars 2 стана бесплатна!

Викендов се случи нешто сосема неочекувано. Бидејќи се продадоа 5 милиони копии, дечките од ArenaNet се одлучија да ги сменат работите, поточно Guild Wars да ја направат бесплатна за играње.