Впечатоци од концертот на OneRepublic, од првиот ред

Дојде и тој ден. Први јуни. Со карти купени уште во ноември, навистина со нетерпение го очекував овој концерт…

Read More Впечатоци од концертот на OneRepublic, од првиот ред

Чистење

Некако доаѓањето на Новата година, а заминувањето на старата, нè тера да чистиме, средуваме. Нѐ асоцира на нов, свеж почеток…

Read More Чистење