Гејмерско катче

Предлог видео игра: Guild Wars 2 стана бесплатна!

Викендов се случи нешто сосема неочекувано. Бидејќи се продадоа 5 милиони копии, дечките од ArenaNet се одлучија да ги сменат работите, поточно Guild Wars да ја направат бесплатна за играње.

Гејмерско катче

Дами и господа, ви го претставуваме гејмплејот за #RiseOfTheTombRaider

Момци и девојки, запомнете ја добро датава - 10 ноември - затоа што токму тогаш ќе имаме можност да видиме каде ќе ја одведе новата авантура нашата омилена девојка од видео игрите.