За љубителите на пишаниот збор

Ајде да зборуваме за научна фантастика…

Љубители на научната фантастика, ајде да се преброиме да видиме колку сме! 🙂

За љубителите на пишаниот збор

Сезона на научна фантастика и фантазија: 4 класици и 1 сосема нова приказна

Официјално ја прогласувам сезоната есен/зима 2017/18 година за сезона на научната фантастика и фантазијата!

За љубителите на пишаниот збор

Антолог со нова книжарница во центарот на градот

Отворањето е денес (петок) во 19 часот во самиот центар на Скопје, на бул. „Димитрие Чуповски“ бр. 31 лок. 1, веднаш до Гимназијата „Јосип Броз Тито“.

За љубителите на пишаниот збор

Книга на викендот #5: Крвава месечина – Катерина Шошко

Верувајте ми, во неа има сè што еден психолошки трилер треба да содржи!