Незаборавни занимливости

4 нешта што не ви е дозволено да ги правите во вселената

Покрај очигледните забрани, како на пример, секс во вселена (најмногу поради ризикот од бременост, бидејќи научниците не знаат како би реагирал фетусот на недостатокот на гравитацијата) има и неколку чудни, како на пример, забрана за перење алишта.

Истражување на вселената

Најдобрите фотографии од планетата Земја за 2016 година, направени од астронаути во вселената

Уживајте во овие неверојатни пејзажи од планетата Земја!