Прв трејлер за новото продолжение на незаборавниот Deadpool!

Ако треба да издвојам два филма од Марвел, што би ги гледала и кога сум добро, и кога сум лошо расположена, тоа би биле Deadpool и Guardians of the Galaxy!

Како хакерите ја откриваат вашата лозинка?

Сигурно веќе знаете дека вообичаените и едноставните лозинки како на пример, 123456, воопшто не треба да се употребуваат. Но, зошто е тоа така?

Симпсонови предвидувања и изуми што се оствариле во реалноста

Кога една ТВ серија трае 3 декади, многу е лесно да се претпостави дека дел од настаните низ кои тие поминуваат можат да ни се случат и нам.

7 одлични нови ТВ серии кои започнаа во јуни

Oвој месец излегоа неколку навистина одлични приказни, па ако сте расположени за летна ТВ серија, тогаш ѕирнете ги следниве 7 трејлери...