Гејмерско катче

Дали ЕА навистина развива Star Wars видео игра со отворен свет?

Што мислите вие за идејата да се изгради онлајн отворен свет за оваа видео игра?

Гејмерско катче

Гејмери и гејмерки, започна летната распродажба на видео игри на Стим!

Убав ден на сите и уживајте во шопингот!