Неверојатни необработувани фотографии што ѝ пркосат на реалноста

Неверојатни необработувани фотографии што ѝ пркосат на реалноста

Read More Неверојатни необработувани фотографии што ѝ пркосат на реалноста

Неверојатната симетрија во секојдневниот живот

Нема ништо што може да предизвика поголемо естетско задоволство од симетријата, особено кога станува збор за архитектурата.

Read More Неверојатната симетрија во секојдневниот живот

Фотографии кои нема да ви се верува дека се направени на Земјата

Во 2 часот по полноќ, вие сигурно сте удобно наместени во вашето омилено ќебе и сте веќе во длабок сон, но фотографот Mikko Lagerstedt е излезен надвор и низ неговиот фотоапарат гледа во следниве неверојатни пејсажи..

Read More Фотографии кои нема да ви се верува дека се направени на Земјата

Надреални портрети од прекрасни девојки, инспирирани од митовите и легендите

Karolina Ryvolova е фотографка од Република Чешка која е страствена за убавината и природата. За среќа нејзината држава изобилува и со двете нешта…

Read More Надреални портрети од прекрасни девојки, инспирирани од митовите и легендите

Овие магични фотографии како да имаат своја душа

Фотографиите кои се направен со долга експозиција се малку поинакви од останатите и токму тоа го покажува овој фотограф со неговата прекрасна и магична серија фотографии која нè носи на потрага по реалноста…

Read More Овие магични фотографии како да имаат своја душа