Колумни

OneRepublic – Одлична атмосфера, совршен перформанс #NativeTour 2015

OneRepublic успеаја да направат прекрасна атмосфера која уште долго време ќе ја помнам. И ако дојдат пак, без размислување пак ќе одам!