Истражување на вселената

#АстроФотоНаДенот – Срцето и душата на нашата галаксија

Дали срцето и душата на нашата галаксија се наоѓа во Касиопеја?

Овие магични фотографии како да имаат своја душа
Незаборавни занимливости

Овие магични фотографии како да имаат своја душа

Фотографиите кои се направен со долга експозиција се малку поинакви од останатите и токму тоа го покажува овој фотограф со неговата прекрасна и магична серија фотографии која нè носи на потрага по реалноста...