Или ѕвездите се чудни или 234 вонземјански раси се обидуваат да комуницираат со нас

Дали тие навистина откриле како да разликуваат обични вселенски сигнали од оние што би требало да доаѓаат од интелигентни суштества? Или можеби станува збор за едноставна и лесно објаснива грешка во инструментите и податоците?

Read More Или ѕвездите се чудни или 234 вонземјански раси се обидуваат да комуницираат со нас

Научниците откриле нови организми што се различни од сите познати форми на живот на Земјата

Научниците откриле сосема нов живот на планетата Земја што не може да биде сместен во ниту една позната категорија досега!

Read More Научниците откриле нови организми што се различни од сите познати форми на живот на Земјата

Неверојатни факти за секојдневниот живот што ќе ве остават целосно без зборови

Факти што сите ние би требало да ги знаеме, а се толку неверојатни што при секое нивно потсетување ќе го имаат истиот ефект на зачудување како и при првото читање!

Read More Неверојатни факти за секојдневниот живот што ќе ве остават целосно без зборови

Летни музички плејлисти кои ќе ви ја разиграат душата

Ако сте нервозни или под каков било стрес, пуштете плеј на едно од овие видеа и за само неколку минути целосно ќе се опуштите и ќе се потсетите дека вашиот живот е убав!

Read More Летни музички плејлисти кои ќе ви ја разиграат душата

Фризура

Го знаете она чувство кога имате потреба од некаква промена, голема промена, но не знаете точно што да направите, па сè одлучувате на радикален чекор во вашата фризура.

Read More Фризура

Сега живеам тука…

Погледнете го ова брилијатно видео кое ќе ви покаже како технологијата предизвикува да изгледаме од страна и како нашата иднина полека се претвора во застрашувачки виртуелен затвор за кој ние самите си пресудуваме доживотна казна!

Read More Сега живеам тука…

Промена

Лесно е да си мрзлив, оди направи нешто што ќе направи разлика во светот да те видам!

Read More Промена