Моите 3 омилени рецепти за безглутенско смуди

Ако сте љубители на здравите смудиња, тогаш сигурно сте расположени и за експериментирање со вкусовите.

Read More Моите 3 омилени рецепти за безглутенско смуди

Неколку совети за подобрување на вашето психолошко здравје

Како психолог кој неодамна дипломирал, немам премногу искуство во работата со луѓе. Но, според моето искуство досега можам слободно да кажам дека постојат голем број трикови во оваа наука кои се едноставни, но исклучително ефикасни при подобрување на квалитетот на животот.

Read More Неколку совети за подобрување на вашето психолошко здравје

Исчистете ги белите дробови од никотинот и катранот

Овие нешта нема потполно да ве прочистат од сето ѓубре кое сте го проголтале со секоја цигара, но ќе ви помогнат да ги ослободите вашите бели дробови на поголемиот дел од токсини и во голема мера ќе го намалат ризикот.

Read More Исчистете ги белите дробови од никотинот и катранот

Промена

Лесно е да си мрзлив, оди направи нешто што ќе направи разлика во светот да те видам!

Read More Промена

Здравје

Се сеќавате на онаа изрека која вели дека е подобро да се спречи отколку да се лечи? Ова важи за скоро сите болести.

Read More Здравје