Музичко видео со моќна порака кое ќе ви помогне да го пронајдете вашиот глас

Кој е вашиот глас?

Read More Музичко видео со моќна порака кое ќе ви помогне да го пронајдете вашиот глас

May the Fourth be with you: Незаборавни цитати од легендарната ѕвездена приказна

„Кој е поголема будала, будалатa или будалата која го следи?“ – Оби-Ван Кеноби

Read More May the Fourth be with you: Незаборавни цитати од легендарната ѕвездена приказна