За љубителите на пишаниот збор

Книга на викендот #5: Крвава месечина – Катерина Шошко

Верувајте ми, во неа има сè што еден психолошки трилер треба да содржи!

За љубителите на пишаниот збор

Денес започнува 29-от меѓународен саем на книгата!

29-от меѓународен саем на книгата ќе го вклучува и мојот прв роман - На работ од времето! Ви се верува? Искрено, мене не.

За љубителите на пишаниот збор

Книга на викендот #4: Исчезната без трага – Шеви Стивенс

„Исчезната без трага“ нема да ви дозволи да ја оставите додека не стигнете до самиот крај (ако срцето ви дозволи).

За љубителите на пишаниот збор

Книга на викендот #3: Sapiens: A Brief History of Humankind – Yuval Noah Harari

Дајте ми мистерија и можам да не спијам со денови размислувајќи за неа и обидувајќи се да го најдам најлогичното решение.

За љубителите на пишаниот збор

Книга на викендот #1: A Million Suns – Beth Revis

Оваа недела ја издвојувам книгата A Million Suns (Милион сонца), од Beth Revis што според мене е еден од најдобрите вселенски романи што излегле во последниве неколку години.