Најдобрите книги за 2017 година според Гудридс

Ова може да биде вашата листа за читање во 2018 година!

Read More Најдобрите книги за 2017 година според Гудридс

Две нови ТВ серии со суперхерои од универзумот на Марвел што целосно ќе ве обземат

Оние што лично ме знаат веќе се добро запознаени со мојата фасцинација за ТВ сериите! Особено научно фантастичните приказни што имаат единствена способност да ме однесат во некој сосема различен свет, полн со чудесии и мистерии што чекаат да бидат откриени.

Read More Две нови ТВ серии со суперхерои од универзумот на Марвел што целосно ќе ве обземат

Најдобрите комични ТВ серии за забава на целото семејство

Зарем има подобар начин да се одморат мислите од гледање комични серии? Тие траат само 20 минути, со други зборови не одземаат многу време, и се исполнети со толку хумор (оние што навистина вредат), што имаат терапевтско влијание на своите гледачи.

Read More Најдобрите комични ТВ серии за забава на целото семејство

13 клучни карактеристики на најдобрите пријатели

Ако ме прашувате мене, најдобрите пријатели се клучни за животот. Без нив ние никогаш не би можеле да го постигнеме она што сме успеале, ниту пак би биле онаа личност која сме денес.

Read More 13 клучни карактеристики на најдобрите пријатели