Незаборавни занимливости

Помнејќи го Спок: Легендарни мисли од Ленард Нимој

Јас сум сигурна дека никој, никогаш нема да те заборави. Ти си една од оние личности кои засекогаш ќе биде во нашите срца. Почивај во мир хероју.

Инспиративни антички изреки кои ќе ве мотивираат да бидете поздрави и посреќни
Незаборавни занимливости

Инспиративни антички изреки кои ќе ве мотивираат да бидете поздрави и посреќни

„Задоволството во работата создава совршенство во работењето.“ - Аристотел