Музичка плејлиста која ќе го смири вашиот анксиозен ум на почетокот од неделата

Има нешто необјасниво тешко во почетокот на неделата, особено кога сме немале доволно време за викендот убаво да се одмориме.

Read More Музичка плејлиста која ќе го смири вашиот анксиозен ум на почетокот од неделата

Артистка со синестезија преку цртежи ни покажува како ги „гледа“ познатите песни

Синестезија е многу ретка невролошка состојба во која невронски патишта во мозокот кои најчесто се индивидуални и низ кои патуваат сензорните пораки, необјасниво се поврзуваат.

Read More Артистка со синестезија преку цртежи ни покажува како ги „гледа“ познатите песни

Летни музички плејлисти кои ќе ви ја разиграат душата

Ако сте нервозни или под каков било стрес, пуштете плеј на едно од овие видеа и за само неколку минути целосно ќе се опуштите и ќе се потсетите дека вашиот живот е убав!

Read More Летни музички плејлисти кои ќе ви ја разиграат душата