За љубителите на пишаниот збор

Ајде да зборуваме за научна фантастика…

Љубители на научната фантастика, ајде да се преброиме да видиме колку сме! 🙂

Истражување на вселената

Персеиди: Епскиот метеорски дожд оваа година ќе биде многу посилен

За сите оние кои го сфаќаат сериозно замислувањето желби на „ѕвезди кои паѓаат“, во утринските часови на 12-ти август ќе имаат можност секоја своја желба да ја замислат по неколку пати!