Во светот на филмовите и сериите

3 нови ТВ серии со кои ќе се опседнете уште од првата епизода!

Најдобрите 3 серии од 2018 година! Сега засега...

За љубителите на пишаниот збор

Ајде да зборуваме за научна фантастика…

Љубители на научната фантастика, ајде да се преброиме да видиме колку сме! 🙂

За љубителите на пишаниот збор

Сезона на научна фантастика и фантазија: 4 класици и 1 сосема нова приказна

Официјално ја прогласувам сезоната есен/зима 2017/18 година за сезона на научната фантастика и фантазијата!

Во светот на филмовите и сериите

Трејлерот за новата #StarTrek серија ќе ви ја стопли душата, но не на начинот на кој мислевте!

Нетрпеливото чекање на 2017-та година може да започне веднаш!