Онлајн бизнис - Комплетен водич за почетници

Онлајн бизнис – Комплетен водич за почетници

Доколку сте решиле да започнете свој онлајн бизнис и сакате да го направите тоа најдобро што можете, тогаш од срце ви препорачувам да го прочитате овој сеопфатен водич напишан од страна на Славко Дешиќ.