Наука за љубовта - Ефектот на Бенџамин Френклин
Незаборавни занимливости

Наука за љубовта – Ефектот на Бенџамин Френклин

За една љубовна врска да биде успешна и двајцата партнери мора да чувствуваат дека инвестираат во неа...