Куќи од бајките кои можете да ги најдете на планетата Земја

Магични домови кои изгледаат како да се извлечени директно од бајките…

Read More Куќи од бајките кои можете да ги најдете на планетата Земја

Фотографии кои нема да ви се верува дека се направени на Земјата

Во 2 часот по полноќ, вие сигурно сте удобно наместени во вашето омилено ќебе и сте веќе во длабок сон, но фотографот Mikko Lagerstedt е излезен надвор и низ неговиот фотоапарат гледа во следниве неверојатни пејсажи..

Read More Фотографии кои нема да ви се верува дека се направени на Земјата

Овие магични фотографии како да имаат своја душа

Фотографиите кои се направен со долга експозиција се малку поинакви од останатите и токму тоа го покажува овој фотограф со неговата прекрасна и магична серија фотографии која нè носи на потрага по реалноста…

Read More Овие магични фотографии како да имаат своја душа