Незаборавни занимливости

Најубавите снежни десктоп позадини за зимско освежување

Само затоа што оваа зима немаме снег, не значи и дека не можеме да си го освежиме нашиот десктоп со малку снежна магија.

Незаборавни занимливости

Прекрасни есенски пејсажи кои ќе ве опуштат и подготват за ниските температури

Janek Sedlar е млад фотограф од Република Чешка кој е исклучително талентиран за фотографирање прекрасни пејсажи со надреални елементи.

Незаборавни занимливости

Прекрасни десктоп позадини за оние на кои веќе почна да им недостасува летото

30-те според мене најневеројатни десктоп позадини кои во моментов можат да се најдат на гугл и кои без сомнение ќе направат барем малку да се почувствувате како летото сè уште да е во полн ек...

Откривање на убавините на планетата

Прошетка на Матка

Кањонот Матка. Место кое секој жител на Македонија треба барем еднаш во својот живот да го посети.