Музичка плејлиста која ќе го смири вашиот анксиозен ум на почетокот од неделата

Има нешто необјасниво тешко во почетокот на неделата, особено кога сме немале доволно време за викендот убаво да се одмориме.

Read More Музичка плејлиста која ќе го смири вашиот анксиозен ум на почетокот од неделата

OneRepublic – Одлична атмосфера, совршен перформанс #NativeTour 2015

OneRepublic успеаја да направат прекрасна атмосфера која уште долго време ќе ја помнам. И ако дојдат пак, без размислување пак ќе одам!

Read More OneRepublic – Одлична атмосфера, совршен перформанс #NativeTour 2015