Мали мистерии

Кој вели дека не постојат две идентични снегулки?

Како што полека се подготвуваме за снежните зимски денови, сакав малку да се навратам на една заледена мистерија – дали е вистина дека не постојат две идентични снегулки?

Незаборавни занимливости

Најубавите снежни десктоп позадини за зимско освежување

Само затоа што оваа зима немаме снег, не значи и дека не можеме да си го освежиме нашиот десктоп со малку снежна магија.