Твитер

Твитер портфолио: Раскажувачката @MsStorytElla

Ме бараше, нели? И не ме најде. А ти реков убаво. Поткрени ја седмата ѕвезда од небото и ѕирни во третата галаксија. На работ на времето сум.

Истражување на вселената

Нил Деграс Тајсон урнебесно ги побива сите теории дека планетата Земја е рамна

Кога раперот B.O.B., познат по хит песната „Airplanes“, почнал да зборува на Твитер дека Земјата е рамна, користејќи го своето влијание на еден екстремно штетен начин, Ник Деграс Тајсон едноставно не можел да седи мирно и само да набљудува како луѓето паѓаат под влијание на овие глупости.