Две нови ТВ серии со суперхерои од универзумот на Марвел што целосно ќе ве обземат

Оние што лично ме знаат веќе се добро запознаени со мојата фасцинација за ТВ сериите! Особено научно фантастичните приказни што имаат единствена способност да ме однесат во некој сосема различен свет, полн со чудесии и мистерии што чекаат да бидат откриени.

Најдобрите комични ТВ серии за забава на целото семејство

Зарем има подобар начин да се одморат мислите од гледање комични серии? Тие траат само 20 минути, со други зборови не одземаат многу време, и се исполнети со толку хумор (оние што навистина вредат), што имаат терапевтско влијание на своите гледачи.

Дами и господа, ви го претставувам официјалниот епски трејлер за Heroes v Aliens: The Dominators

Како може да се спојат ликовите од Supergirl, The Flash, Arrow и DC's Legends of Tomorrow и тоа да биде нешто помалку од епско?

Започнува најголемиот crossover во телевизиската адаптација на суперхероите од DC Comics!

Бидејќи не можев да дочекам да дојде неделава, викендов направив едно мало истражување, да видам што точно нè очекува во приказната што ќе се одвива во 4 епизоди.