Погледнете го епскиот трејлер за втората сезона на Star Trek: Discovery

Како огромен фан на Star Trek (од кога знам за себе), кој ги има гледано буквално сите серии и филмови, морам да признаам дека бев малку скептична за Discovery. Но, уште од првата епизода ме освои… А ако овој трејлер дава вистинска слика за втората сезона, тогаш нè очекува уште подобра приказна!

Read More Погледнете го епскиот трејлер за втората сезона на Star Trek: Discovery

Погледнете го трејлерот за Crisis on Earth-X и подгответе се за забрзано биење на срцето!

Нашите омилени карактери од Arrow, Flash, Supergirl и Legends of Tomorrow се здружуваат за борба против нова и уникатна закана за човештвото!

Read More Погледнете го трејлерот за Crisis on Earth-X и подгответе се за забрзано биење на срцето!

Изгледајте ја ТВ серијата Breaking Bad за само 2 часа

Можеби дури и ќе се инспирирате да ја гледате целосно, започнувајќи од првата и останатите здодевни епизоди, за да стигнете до оние кои наводно биле и повеќе од брилијантни.

Read More Изгледајте ја ТВ серијата Breaking Bad за само 2 часа