Официјални трејлери за #TheWalkingDead и #FearTheWalkingDead

Ако сте љубители на мртвите што одат, тогаш сигурна сум дека исто како и мене, не можете да дочекате да дојде првата епизода од Fear The Walking Dead и новата епизода од The Walking Dead.

7 одлични нови ТВ серии кои започнаа во јуни

Oвој месец излегоа неколку навистина одлични приказни, па ако сте расположени за летна ТВ серија, тогаш ѕирнете ги следниве 7 трејлери...