Филмски митови што засекогаш ќе ви го променат мислењето за филмовите

Сте знаеле ли дека за да „успиете“ некого со хлороформ ви се потребни околу 5 минути и дека ефектите не траат толку долго колку што ни изгледа на филмовите?

Ретро филмски маратон: 3 одлични мјузикли кои ќе ве вратат назад во времето

Бидејќи си поминав одлично гледајќи ги овие филмови, решив да ви ги предложам и вас...

Најморничавите кратки научно фантастични филмови кои ќе ве замислат

Постојат многу кратки филмови онлајн. Всушност, „многу“ е потценување. Доколку сте упорни, можете да најдете бескраен број од овие видеа.

10 вселенски филмови кои не смеете да ги пропуштите во 2015

10 вселенски филмови кои не смеете да ги пропуштите во 2015 година

Започнувајќи од филмовите кои се базирани според познати книги, па сè до најновиот дел од Војна меѓу ѕвездите, 2015 година има потенцијал да биде одлична за оние кои се љубители на филмови со вселенска тематика.