Мерил Стрип ќе ја замени Кери Фишер во улогата на принцезата Леа?

Што мислите вие за оваа идеја? Мене воопшто не ми се допаѓа!

Конечно излезе првиот трејлер за Thor: Ragnarok и е легендарен!

Како голем љубител на Тор, мојот омилен Avenger, со големо нетрпение го очекував првиот трејлер. Токму затоа и имав очекувања поголеми од универзумот, па се плашев дека лесно ќе се разочарам. Но според тоа што го видов трејлерот, очекувањата ми преминаа во мултиверзумот!

#Allegiant – Нов одличен трејлер за третиот дел од трилогијата #Divergent

Според тоа што го видов, приказната многу се разликува од третата книга, што ако ме прашувате мене е добро, затоа што искрено имаше работи кои и не ми се допаднаа во расплетот…

Прв трејлер за филмот #Allegiant – третиот дел од трилогијата #Divergent

Со нетрпение го чекам третиот дел (кој за жал ќе биде поделен на два дела) за да видам како ќе еволуира приказната на големото платно која значително се разликува од онаа во книгите.