Гејмерско катче

Дами и господа, ви го претставуваме гејмплејот за #RiseOfTheTombRaider

Момци и девојки, запомнете ја добро датава - 10 ноември - затоа што токму тогаш ќе имаме можност да видиме каде ќе ја одведе новата авантура нашата омилена девојка од видео игрите.